Oglasi

Na ovoj stranici možete postaviti svoje oglase iz oblasti knjigovodstva, računovodstva i administracije. Fizička lica članovi mogu besplatno da postave oglas za potražnju posla. Neophodno je navesti grad u kome se traži posao, vrstu posla i kontakt (e-mail ili broj telefona). Pravna lica i preduzentici mogu besplatno postaviti oglas za ponudu posla. Obavezni podaci su mesto rada, vrsta posla odnosno naziv radnog mesta i kontakt ( e-mail, broj telefona…) Dodatni podaci nisu obavezni ali su poželjni kako bi oglas bio potpuniji. Takođe, oglase mogu postaviti pravna lica i preduzetnici koji nisu članovi URIKS-a ali se ovi oglasi plaćaju prema Odluci udruženja. Cena oglasa u trajanju do 30 dana za pravna lica koja nisu članovi Udruženja (rubrika „nudim posao“) iznosi 2.000,00 dinara.
Vaše oglase možete poslati na e-mail oglasi@uriks.rs Na ovaj isti e-mail nam se možete obratiti ukoliko Vam trebaju dodatne informacije oko oglasa.
Komercijalne oglase mogu postaviti svi – članovi udruženja i oni koji to nisu. Pod komercijalnim oglasima se podrazumevaju oglasi za računovodstvene softvere,časopise, seminare, prodaju kancelarijskog materijala,opreme i nameštaja, revizorske usluge, usluge izrade transfernih cena kao I sve ostalo što ima veze sa poslovanjem računovođa I knjigovođa. Cena komercijalnih oglasa je 1.500,00 dinara za 15 dana a 2.900,00 dinara za 30 dana trajanja. Komercijalni oglas može da sadrži 250 karaktera maksimalno. Oglasi koji nemaju neposredne veze sa računovodstvenom delatnosti neće biti postavljeni. Vaše komercijalne oglase možete poslati na e-mail oglasi@uriks.rs . Više informacija o ovoj vrsti oglasa možete dobiti slanjem upita na istu e-mail adresu.