Važno obaveštenje za članove i buduće članove URIKSaPosted by on


image_pdfimage_print

Drage naše kolege, 

zbog poštovanja kolega koji su pristupili članstvu URIKSa, i koji se interesuju za svoje benefite koje imaju u odnosu na sve druge koji  još uvek nisu postali članovi, ovim putem Vas obaveštavamo sledeće:

  • Sajt je u celosti otvoren do kraja godine 2018. godine, do kada inače traju prezentacije Udruženja, i do tada je ostavljena mogućnost da svi u toku ili posle prezentacija mogu da vide šta mi nudimo našim članovima na sajtu. Od trenutka kada se sajt zatvori, obrasci, mišljenja, kalkulatori i postavljanje oglasa će biti dostupno samo članovima URIKSa.
  • Od sledeće godine, radionice po gradovima u okviru sekcija, kao i edukacije koje smo ove godine imali sa prijateljima Udruženja će biti organizovane samo za članove URIKSa.
  • Svaki član već sad može pozvati koordinatora za određene probleme sa kojim se susreće u radu sa državnim institucijama, a URIKS će, naravno ako je razlog opravdan, pismeno uputiti dopis na adresu državne institucije kojoj se obraćamo ispred našeg člana, do trenutka dokle ne uniformišemo rad svih ustanova u saradnji sa njima, na teritoriji cele Srbije, što je i jedna od naših budućih aktivnosti, radi zaštite svakog kolege koji uredno radi svoj posao.

Nadamo se da od naših  dosadašnjih članova imamo poverenje i podršku i da znaju da je ovo jedini način da se kolege upoznaju sa radom  URIKS, i prepoznaju baš u ovom udruženju kao budući član.

Zahvalni na dosadašnjoj podršci svih naših članova,

Udruženje računovođa i knjigovođa Srbije URIKS

 

Početna istaknuto

Komentari su isključeni.