Informativni skup oko PPDG-1S prijave za članove URIKSa – OBAVEZNA PRIJAVAPosted by on


image_pdfimage_print

Poreska uprava Republike Srbije – Centralni Sektor za pružanje usluga poreskim obveznicima i edukaciju je uputio poziv našem udruženju za učešće na informativnom skupu. Tema ovog informativnog skupa je predstavljanje osnovnih podataka u vezi sa sprovedenom transformacijom ovog organa i pružanje objašnjenja spornih situacija nastalih prilikom podnošenja poreske prijave PPDG-1S koje su uočene u dosadašnjem radu.

  Skup će se održati dana 28.10.2019. godine u prostorijama Poreske uprave u Beogradu sa početkom u 10 časova. URIKS je dobio 50 mesta za učešće na ovom skupu. Članovi URIKSa mogu da se prijave najkasnije do 12.10.2019 godine (max 2 mesta po članu) odnosno do popune mesta. Ukoliko ostane slobodnog mesta, ostali zainteresovani se mogu prijaviti 13-14.10.2019. godine. Prijave se vrše ISKLJUČIVO na e-mail tatjana.acanski@uriks.rs  . Nakon poslate prijave, biće Vam dostavljena potvrda o učešću na ovom skupu i tačna adresa održavanja skupa.

Takodje, na isti e-mail tatjana.acanski@uriks.rs možete poslati i pitanja koja imate oko poreske prijave PPDG-1S sa opisom sporne situacije.

AktivnostiPočetna istaknutoVesti iz poslovanja

Ostavite odgovor