Peticija protiv nefunkcionalnosti portala Poreske upravePosted by on


image_pdfimage_print

Poštovane kolege, usled ko zna kog po redu slučaja nefunkcionisanja portala PU u danima kada nam je najneophodniji, URIKS pokreće inicijativu za potpisivanje peticije. Peticijom ćemo zahtevati od PU da omogući da ubuduće u ovakvim slučajevima automatski produži rok za predaju prijava ukoliko sajt ne bude funkcionalan u trajanju dužem od 2 sata dnevno u poslednja dva dana pre roka za predaju prijava u vremenu od 8 do 16. U navedenim slučajevima Poreska uprava treba da objavi obaveštenje na svom sajtu kako bi svi poreski obveznici bili blagovremeno obavešteni.
Pozivamo sve kolege, bez obzira da li su članovi URIKS-a ili ne, da se priključe inicijativi.  Link ka peticiji je na sledećoj stranici https://www.peticije24.com/peticija_protiv_nefunkcionalnosti_portala_poreske_uprave?fbclid=IwAR0tmCol3fSjzO41bpcIzjEbWia2nt9Yu_jnK3E_WOxxwyJjY4VdrUtzFeA.  Nakon  što potpišete peticiju potrebno je da je potvrdite klikom na link u mailu koji dobijete.

Tekst peticije za elektronsko potpisivanje ćemo objaviti u toku sutrašnjeg dana (16.01.2019.). Predviđeno je da se peticija potpiše elektronskim sertifikatom i potom pošalje na e-mail peticija@uriks.rs Pozivamo Vas da nam se pridružite u što većem broju jer smo zajedno jači.

Vaš URIKS

AktivnostiAktuelnostiPočetna istaknutoVesti iz poslovanja

Ostavite odgovor