URIKS kao gost/predavač na PANTHEON konferenciji 23.05.2019. godinePosted by on


image_pdfimage_print

Susret, koji promoviše napredak u modernom poslovnom okruženju

PANTHEON konferencija stavlja akcenat na aktuelne novosti u oblasti zakonodavstva, preduzetništva i ekonomije kao i njima srodne novosti u PANTHEON-u. Pored PANTHEON stručnjaka, ugostićemo i renomirane stručnjake iz srodnih oblasti sa željom da kroz predavanja i razne interesantne diskusije stimulišemo inicijative i konkretne korake ka napretku u kompanijama koje koriste naš proizvod, ali i šire.

Od svog osnivanja 2004. godine do danas PANTHEON konferenciji prisustvovalo je više od 5000 učesnika u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji.

Događaj je odlična prilika za razne poslovne susrete i umrežavanje. Svake godine, mnogi partneri i sponzori mogu se predstaviti pre, za vreme i nakon događaja, i na taj način stvoriti nove poslovne prilike.

PANTHEON konferencija je događaj kome treba da prisustvuje svaki korisnik PANTHEON-a kao i uspešan menadžer, računovođa, HR menadžer, menadžer prodaje i nabavke …ukratko svako ko želi da odgovorno obavlja svoj posao i prati napredak u svom radu, ekonomiji, proizvodu i biznisu.

AktivnostiAktuelnostiPočetna istaknutoVesti iz poslovanja

Ostavite odgovor