DP Products d.o.o.


Popust za članove udruženja uz potvrdu o članstvu 20%.

„BIZNISOFT – Vaš najbolji poslovni partner“

BizniSoft je poslovni program koji pokriva kompletno poslovanje preduzeća i drugih pravnih subjekata svih oblasti. Namenjen je svim tipovima preduzeća i preduzetnika, kao i knjigovodstvenim agencijama i preduzećima za vođenje poslovnih knjiga! Pored računovodstvenog aspekta koji je u BizniSoft-u doveden na sasvim novi nivo, BizniSoft pokriva sve poslovne odnose uključujući komercijalni segment poslovanja, odnose sa klijentima, upravljanje internom i eksternom dokumentacijom, izveštavanje menadžmenta i slično.
Osnovu računovodstvenog programskog proizvoda BizniSoft čine standardi. Knjigovodstveni program BizniSoft je usaglašen sa zahtevima računovodstvenog standarda RSS 33 .

BizniSoft je knjigovodstveni program razvijen kao klijent-server aplikacija. Veze sa okruženjem su maksimalno podržane. Primena najsavremenijih razvojnih alata, visok kvalitet, jednostavnost korišćenja i krajnje prihvatljiva cena, kao i podrška Saveza Računovođa i Revizora Srbije i Komore preduzeća i preduzetnika za računovodstvo, omogućili su BizniSoft-u postavljanje potpuno novog standarda u primeni IT tehnologija u poslovanju preduzeća. Potpunom automatizacijom poslovnih procesa kao i dodatnim aplikacijama za online/offline replikaciju/sinhronizaciju podataka dislociranih poslovnih objekata i sistemom BizniSoft Live, uz veoma kvalitetnu podršku koju nudimo, poslovna aplikacija BizniSoft može da zadovolji potrebe čak i najkompleksnijih poslovnih subjekata što dokazuju više stotina instalacija u regionu.

(011)400 26 26

support@biznisoft.com

www.biznisoft.com